Mini Bivak!!!!!

Oproep mini-bivak:

Neemt je kind dagelijks medicatie in? (of heeft het dagelijks verzorging nodig?) ?
==> Steek de medicatie in een gesloten zakje met de naam er op en overhandig dit persoonlijk aan de leiding van je kind(eren)!

Zijn er nog bijzonderheden die zeker geweten moeten zijn en niet op stamhoofd staan?
==> spreek de leiding aan op zaterdag!

Graag geven we nog enkele kleine puntjes mee voor op mini-bivak:
het meenemen van een gsm is op eigen risico, wij zijn niet verantwoordelijk als hier iets mee gebeurt. Buiten de oudste groepen (keti’s en aspi’s) raden wij dus ook aan deze thuis te laten. ?


Aankomen op zaterdag kan vanaf 8u15, vroeger niet! De leiding heeft zelf nog wat tijd nodig om dingen klaar te zetten zaterdagmorgen, dus kom gewoon tussen 8u15 en 8u30.
snoep is verboden en niet nodig op bivak, de kokkies koken super lekker eten voor ons.


schrijf een naam in alle spullen van je kinderen. Er zijn namelijk een 150-tal andere kinderen die hetzelfde uniform met dezelfde trui aan doen… Het helpt ons als leiding gigantisch als overal een naam in staat!


Geef een extra paar schoenen mee! Het weer ziet er de komende dagen wisselvallig uit ?️?️ Een extra paar warme en droge schoenen kan dan wonderen doen. (eventueel gewoon een paar pantoffels om binnen rond te lopen). Een regenjas kan dit weekend dus ook zeker geen kwaad!


Weet je niet wat precies mee te geven? In de laatste editie van ‘Het laatste nieuws van Chiro Zolder’ staat een lijstje met wat je best meeneemt voor op mini-bivak!

Zijn er nog vragen?
Laat het ons dan weten!

In geval van dringende nood tijdens het weekend kan je de hoofdleiding altijd opbellen!

Telefoonnummer Michiel: 0471 54 76 72
Telefoonnummers Floor & Nina: 0491 10 26 05 of 0468 14 41 10

Tot morgen!