Inschrijving bivak Gierle 2023

Over twee maanden is het weer zover: op 21 juli verhuist de Chiro Zolder familie in zijn geheel voor 10 dagen naar Gierle, in de Antwerpse Kempen. ?️ We maken er ook dit jaar een geweldige periode van, eentje die je absoluut niet wilt missen. De inschrijvingen voor bivak zijn vanaf nu geopend! ??‍?

‘Waarom zo vroeg al?’, horen we jullie denken.
De kookouders moeten om de hele bende van 250 man in leven te houden op tijd hun bestellingen doorgeven. Die bestellingen hangen uiteraard af van de aantallen per groep. Aangezien de meeste onder jullie toch al even op voorhand weten of ze al dan niet meegaan op bivak openen we de inschrijvingen nu al! We doen dus ook een warme oproep om je kind(eren) nu al in te schrijven indien ze toch met zekerheid meekomen. ??

Met je inloggegevens van Stamhoofd bij de hand heb je je kinderen in een mum van tijd ingeschreven en kan het aftellen beginnen!
Via https://chiro-zolder.stamhoofd.be zou alles zichzelf moeten uitwijzen, maar voor wie graag wat meer uitleg heeft verwijzen we jullie door naar het document in bijlage waar we je stap voor stap door de inschrijving helpen. We vragen je om de (medische) gegevens van je kind goed na te kijken!

In de loop van de maand juni zal je gecontacteerd worden door de leiding van je kind voor een ledenbezoek. Op Chiro Zolder hebben we namelijk de gewoonte om eens langs te komen voor wat meer uitleg over bivak, om een antwoord te geven op al jullie vragen en natuurlijk ook voor een gezellige babbel! Je zal dan ook de eerste Bivakkrant ontvangen met alle belangrijke data, hoe een dag op bivak eruit ziet en een handige meeneemlijst. ✅

P.S.: Er is blijkbaar iets misgelopen met het fiscaal attest van het bivak van afgelopen zomer (2022). Zoals jullie weten is het bivak fiscaal aftrekbaar voor -14 jarigen mits voorlegging van een attest. Het attest dat we vorig jaar op het eind van het kamp uitdeelden was niet ondertekend en ingevuld en bijgevolg niet geldig is. Als je dit attest nog nodig hebt, reageer dan even op deze mail en dan bezorgen we jou het juiste document!

Veel Chirogroetjes,
De leiding ☀️