Info- en inschrijfmoment 25 oktober

Nieuw dit jaar is het algemeen inschrijfmoment op zondag 25 oktober. Voor de ouders van de nieuwe leden starten we om 17.00 met een infomoment, waar er uitleg wordt gegeven over onze werking, de leiding, de activiteiten, allerlei leuke weetjes. Uiteraard zijn de andere ouders dan ook al welkom

Rond 17.30 start het inschrijfmoment dmv ‘een open deur’. Iedereen kan dan zijn/haar kind(eren) officieel inschrijven, het lidgeld betalen en tegelijkertijd kennismaken met de leiding.

Het lidgeld bedraagt € 15 (€ 12 verzekering + € 3 voor spelmateriaal…). Er zal dan ook een verkoopstand zijn waar je Jiens T-shirten en Chirotruien kan kopen. Heb je toch liever dat de leiding even langskomt bij jullie thuis? Geen probleem, geef dit even door aan de leiding en dan brengen we graag een huisbezoek.

Indien je niet aanwezig kan zijn op het inschrijfmoment, willen we vragen om het lidgeld te storten op het rekeningnumer van de Chiro (BE11 7351 4609 7748 – BIC KREDBEBB) met vermelding van de na(a)m(en) van je kind(eren) en de afdeling(en). We hebben, na 25 oktober, liever geen cash betalingen meer.