VB’s

 

Diesel en Elke, onze VB’s

Ondertussen zijn we ons 6de jaar als volwassen begeleiding (VB’s) gestart!  En het is voor ons steeds weer een uitdaging om met de (nieuwe) leidingsploeg aan de slag te gaan.

Je staat versteld hoe deze jonge mensen ten volle hun schouders zetten onder een gezamenlijk doel: de kinderen en jongeren van Chiro Zolder de tijd van hun leven laten beleven! De leiding zorgt ervoor dat iedereen zich elke zondag kan uitleven en spelen, met creatieve dingen bezig is, vrienden maakt, dat het bivak telkens weer een topmoment wordt,… En da’s keer op keer genieten als je deze ‘bende’ bezig ziet!

Maar net zoals de leden, heeft soms ook de leiding een duwtje in de rug nodig, of een klankbord als het even tegen zit, of … Wij proberen de leiding, waar nodig, bij te staan met raad en daad. Daarnaast zijn wij ook de contactpersonen voor de ouders.

 

We zijn alle twee ‘groot geworden’ in de Chiro. Diesel bij Chiro Zolder en Elke bij Chiro-meisjes Heusden. En het Chiro-vlammetje nog steeds niet is uitgedoofd!

Wij volgen het reilen en zeilen van Chiro Zolder op, op de wekelijkse leidingskring, op het startweekend (start Chirojaar), op het werkweekend (voorbereiding bivak), uiteraard tijdens het bivak, tijdens de opening op zondagnamiddag en op de activiteiten zoals ouderavond, bieravond, …

 

Je kan één van ons altijd aanspreken. Je kan ook mailen (diesel.elke@skynet.be) of telefoneren (0498/536872).

dieselenelke