STARTDAG 19/09/2021

Beste ouders, leden, Chiro-sympathisanten, …

Het nieuwe Chirojaar staat voor de deur!
Een jaar vol spetterende Chirozondagen, leuke activiteiten en schitterende bivakdagen.
En de leiding heeft er ZIN in!

Wat is Chiro?
– Chiro is … een plaats waar iedereen zichzelf kan zijn
– Chiro is … een zondagnamiddag zoals geen ander
– Chiro is … een plaats om je vrienden te zien, of er nieuwe te maken
– Chiro is … een plaats om te ravotten zonder zorgen
– Chiro is … een plaats om kattenkwaad uit te halen, maar dat erna wel in groep samen op te ruimen.
– Chiro is … zoveel meer dan een zondagnamiddag
– Chiro is … jezelf ontwikkelen op verschillende vlakken, zonder dat je het zelf weet
– Chiro is … een vriendengroep voor het leven
– Chiro is … een plaats waar je niet de grootste, slimste of snelste hoeft te zijn
– Chiro is … iets voor jou!

Informatie:

Chiro Zolder trapt het nieuwe jaar op gang op zondag 19 september!
– Beginuur: 14u. Ouders die hun kinderen willen komen afzetten doen dat met mondmasker aan en via de rode poort aan de Ringlaan. Eenmaal op het terrein mogen alleen de kinderen verder, de ouders blijven aan de fietsenstalling staan.

– Einduur: 18u. Ouders dragen opnieuw een mondmasker bij het ophalen van de kinderen en wachten aan de fietsenstalling tot de Chiro gedaan is. Wij moedigen iedereen aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen!

Tussenin houden we om 16u een 4-uurtje, waarna de kinderen even vrij mogen spelen. De eerste week trakteert de Chiro op een gratis drankje + koekje!

De eerste weken zal er een aantal leiding bij de inkom zitten die de inschrijvingen van nieuwe leden en her-inschrijvingen van oudere leden op zich nemen, gelieve wat vroeger te komen als jullie je kind willen inschrijven.


BELANGRIJK: Gelieve dit papier ingevuld mee te brengen wanneer je je kind wil inschrijven! Dat maakt het ons een stuk gemakkelijker.

LET OP: Wegens een te groot aantal leden in verschillende groepen zijn we jammer genoeg genoodzaakt om een ledenstop in te voeren bij de meisjes bij de speelclub (8-10 jaar), kwiks (10-12 jaar) en de tippers (12-14 jaar). Dit wil zeggen dat we geen nieuwe leden kunnen aanvaarden voor deze groepen, alleen de leden die de vorige jaren ook al ingeschreven waren.

Om de 3 maanden verschijnt er onze ‘fuzzy’; het Chiro-magazine met alle belangrijke informatie voor de komende 3 maanden. Daarnaast hebben we ook een Chiro Ouders facebook-groep waar alle belangrijke info wordt gepost. Neem contact op met de leiding indien jullie in deze groep wensen opgenomen te worden.